maandag 11 februari 2013

MEDITATIECURSUS EN NAAILESSEN IN CULTUURHUIS


Rust geeft ruimte.

Op dinsdagavond 26 februari start een nieuw blok in de ontspanning/meditatie cursus bij Kunst en Cultuur in het Cultuurhuis. Een mooi moment om in te stappen en even tijd voor jezelf te maken. We komen eens per twee weken bij elkaar om verschillende meditatie methoden te leren kennen. Er is steeds meer aandacht voor de positieve effecten van regelmatig mediteren op ons welzijn en gezondheid. Kom meedoen en zorg even goed voor jezelf. Je gaat ontspannen naar huis en waarschijnlijk kan je daarna heerlijk slapen.
Mocht je meer informatie willen of je willen opgeven dat kan bij Hanneke van der Keijl tel 033-2867026 of hvdkeijl@planet.nl




Naailessen.

Afgelopen week is op donderdagavond weer een groep cursisten gestart met naailessen in het Cultuurhuis. Deze week start een andere groep op woensdagavond.
Bij deze lessen kun je stap voor stap het naaien van een patroon leren, of de fijnere kneepjes van het vak onder de knie krijgen als je al wat ervaring hebt. Zo maakt iedereen op eigen tempo een kledingstuk naar wens.
Er is in beide groepen nog ruimte voor nieuwe cursisten. Heb je zin om mee te doen? Meld je aan of vraag informatie bij Marieke Bouman via naailes.kcw@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten